Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.10.2004. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Представник епархії взяв участь в круглому столі на тему закона і моролі

Хмельницьке єпархіальне управління УПЦ, Управління Держдепартаменту України з питань виконання покарань у Хмельницькій обл. та Хмельницький інститут МАУП ім. Блаженішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України у приміщенні інституту МАУП провели круглий стіл на тему: «Порушення законів моралі. Злочин, кара, виправлення, тюрма. Місце без Бога?»
Студенти й викладачі МАУП спільно обсудили питання щодо проблеми невиконання людьми морального закону та державних законів, а також на живих прикладах, які привів старший інспектор групи соціально-виховної та психологічної роботи ДДВП України в області ст.лейтенант внутрішньої служби О.І. Добринчук, розглянули руйнівну дію життя за законами злочинного світу.
Від Хмельницького єпархіального управління у круглому столі взяв участь секретар єпархіального управління, протоієрей Олександр Дацюк, який, зокрема зазначив, щозадача викоренення злочинності лежить не лише перед спеціалізованими закладами, але й перед усім суспільством, в тому чіслі перед Церквою.