Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Об’єднання інвалідів Київщини просить допомогти привітати підопічних зі святом

Об’єднання інвалідів Київщини просить допомогти привітати підопічних зі святомОб’єднання інвалідів, яке діє на території Бориспільської єпархії, звернулося з проханням допомогти людям з обмеженими можливостями, які входять до цієї організації. Акція присвячена Міжнародному дню людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня.

Керівник організації Наталія Хоменко розповіла, що люди, які перебувають на обліку в Об’єднанні – всього 1558 осіб, серед яких 118 дітей, зараз особливо потребують допомоги. «Людям з інвалідністю завжди було нелегко, а зараз дуже важко – до усіх життєвих проблем додався локдаун», – повідомила вона.

Благодійну акцію приурочили до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня. Керівник організації просить віруючих взяти в ній посильну участь, надавши допомогу: продуктами, миючими засобами, грошима, постільними речами, підгузками, пелюшками, засобами особистої гігієни та приладдям для рукоділля.

Підтримати акцію можна, перерахувавши кошти на карти:

ПриватБанк 5168 7574 2455 8262 (Хоменко Наталія Георгіївна),

МоноБанк 4441 1144 1075 4806 (NATALIIA KHOMENKO).

Контактний номер для зв’язку (099) 233 11 22.

Також можна привезти або надіслати матеріальну допомогу за адресою: 07652, Київська область, Броварський район, с. Горбачівка, вулиця Польова, 16 (відділення зв’язку с. Вознесенське).