Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

09.09.2011. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Виповнилась 7-ма річниця з дня народження районної громадської організації «Дзвони Чорнобиля»

3 вересня виповнилась 7 річниця з дня народження нашої громадської організації «Дзвони Чорнобиля» м.Боярка Києво-Святошинського району.
Підсумком роботи організації є те, що знайшли спонсорів і зробили багато для людей з обмеженнями, потерпілих від катастрофи на ЧАЕС. Ми не тільки написали велику кількість листів в різні Державні та недержавні установи, а й забезпечували інвалідів гуманітарною допомогою, вирішували різні питання тих, хто звертається до нас.
У цьому році проведено декілька екскурсій по цікавим місцям, у храми і монастирі, хоча ми не маємо свого транспорту, маємо намір знайти і заохотити перевізників для цікавих маршрутів.
Презентація творчих робіт наших майстрів на виставках у м.Боярка принесла їм визнання і шанування, серед місцевих мешканців. А коли вони представляли свої роботи на виставках в різних містах, на Міжнародному фестивалі, де експонували роботи майстри з України, Білорусії, Росії, Ізраїля, Латвії, США знайшли шанувальників за кордоном, тому що вироби наших майстрів відрізняються самобутністю, неповторністю і різноманітним поєднанням матеріалів.
Хоча держава не надає допомоги в забезпечуванні матеріалами, інваліди-майстри нашої організації створюють свої роботи з будь-якого підручного матеріалу, котрі сяють незвичними кольорами і завжди дивують глядачів своїми новими ідеями.
А з відкриттям комп’ютерного класу у нашому «Учбовому центрі», учні мають унікальну можливість навчатись, опанувати роботу з діловою документацією, швидкісний набір тексту на комп’ютері, та офісну техніку, знайти в Інтернеті цікаву інформацію і друзів- це велике досягнення, тому що в нашу ідею підтримали співдружні НГО організації і допомогли.
Сьогодні члени нашої організації святкували разом з представниками співдружніх організацій нашу перемогу над недугами і негараздами, багато спілкувались і обговорювали плани на майбутнє, та згадали крилату фразу Шерлока Холмса: «що самий кращий мозок іржавіє без діла», тому долучайтесь до наших доброчинних справ і Вам завжди буде цікаво.
Дякуємо підприємцю Коваленко Л.А. за смачний торт, яким допомогла зробити свято солодким.