Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.06.2011. КИЇВ. За благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира відбулась акція в пам’ять 70-річчя початку Великої Вітчизняної війни

22 червня волонтери з числа молоді, кадети та молоді козаки Вірного Козацтва проведуть міжнародну акцію «Набат Пам’яті», присвячену 70-річчю початку Війни.
У багатьох містах Україні, Росії і Білорусії патріотичні та козацькі організації проводять цю акцію в один і той же час. Серед міст, які оголосили про її проведення — Севастополь, Сімферополь, Дніпропетровськ, Вінниця, Брест, Краснодар, Ростов, Пенза, Липецьк і багато інших.
У Києві акція пройде за участю Голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань пастирської опіки Козацтва України і духовно-фізичного виховання молоді — єпископа Конотопського і Глухівського Іосифа.
О 22 годині зазвучать дзвіниці міст, які приєдналися до акції, потім відбудеться панахида за загиблими на Площі Слави. Після молебну діти створять композицію зі свічок зі словами «70 років», «Набат Пам’яті», «Ми пам’ятаємо 22 червня», «Живи і пам’ятай …».