Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.06.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав начальника митниці з 20– річним Ювілеєм митної служби України

У вітальній адресі Митрополита зокрема зазначалось:
Вельмишановний Сергіє Івановичу!
Сердечно вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників Хмельницької митниці з професійним святом – Днем митної служби та 20-річним Ювілеєм митної служби України!
В усі часи й в усіх країнах митна служба вважається почесною діяльністю, бо митники завжди знаходяться на першому рубежі охорони Держаних економічних інтересів.
Сьогодні ми вшановуємо тих, хто обрав собі за справу захист економічної незалежності України та сприяння розвитку її зовнішньоекономічної діяльності. Завдяки повсякденній самовідданій праці митників казна одержує великі надходження, без яких неможливо уявити повноцінне фінансування бюджетної сфери.
В умовах інтеграції України в світову економічну систему, перед митною службою сьогодні постає важливе завдання: забезпечити максимальне наближення роботи служби до міжнародних митних стандартів і це відповідальне завдання на Хмельниччині виконується успішно.
Сьогодні радісно поздоровляю усіх, хто з честю несе службу, кваліфіковано та наполегливо виконує поставлені завдання! На щиру повагу та слова подяки заслуговує Ваша напружена самовіддана праця, що забезпечує єдність і цілісність митної території Держави.
Мені відомо, що працівники Хмельницької митниці на високому професійному рівні ведуть безкомпромісну боротьбу з кримінальними проявами, надійним щитом стоять на шляху контрабанди та інших порушень митних правил.
Ваша робота є важливою тому, що, нажаль, не усі люди у нашій країні сьогодні чесно працюють у сфері бізнесу: дехто, маючи велику пожадливість до наживи, забуває про все на світі і готовий до будь-яких правопорушень. Цим вони гнівлять не лише людей, але й Бога і часто від Нього отримують заслужену кару, яку Господь виконує через людей, зокрема і Вашої професії, бо Бог завжди смиряє немилосердних, зухвалих і нечесних людей.
Впевнений, що усвідомлюючи свою велику відповідальність за майбутнє України, Ви докладете максимум зусиль для вдосконалення митної справи і підвищення міжнародного авторитету нашої Держави!
Щиро зичу Вам, шановні працівники Хмельницької митниці, кріпості сил тілесних і духовних, енергії та вагомих досягнень у нелегкій і відповідальній справі боротьби з контрабандою та охорони економічних кордонів України!
Здоров’я Вам на довгі роки, бадьорості духу, життєвого оптимізму, родинного щастя, добробуту та Божого благословення в усіх добрих справах та починаннях!
З повагою
Керуючий Хмельницькою
єпархією УПЦ
+АНТОНІЙ,
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ