Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.11.2010. КИЇВ. До 75-річчя Блаженнішого Митрополита Володимира у світ вийшла книга «На шляху до віри: основи Православ’я»

Синодальний відділ релігійної освіти та катехізації Української Православної Церкви і Міжрегіональна Академія управління персоналом до 75-річчя Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, Предстоятеля Української Православної Церкви випустили книгу «На шляху до віри: основи Православ’я».
Розглянувши науково-богословське видання, єпископ Макарівський Іларій, Голова Синодального відділу та автор книги протоієрей Діонісій Мартишин, завідувач кафедри православної культури та теології МАУП , презентували книгу Блаженнішому Митрополиту Володимиру.
Епіграфом до навчального посібника про православну віру для сучасного студентства стали величні слова Предстоятеля Української Православної Церкви: «Тільки православна віра в єдності з історичним досвідом зможе сформувати тип сучасної віруючої людини, відповідальної за долю Церкви і Батьківщини, повернути Русі достоїнство святості не за назвою, а за змістом».