Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.10.2004. САНКТ-ПЕТЕРБУРГ. Викладач КДА і С взяв участь у актовому дні Санкт-Петербургської духовної академії і семінарії

Свято апостола і євангеліста Іоанна Богослова є актовим днем Санкт-Петербурзьких духовних шкіл. В урочистостях з нагоди свята відомої духовної школи за розпорядженням ректора Київської Духовної Академії протоієрея Миколая Забуги і по благословінню Блаженнішого Митрополита Володимира взяв викладач КДА і С протоієрей Василій Заєв.
Разом з представниками інших православних богословських ВУЗів зарубіжжя він співслужив ректору СПДА і С архієпископу Тихвінському Костянтину, та за його благословінням очолив літію на Всенічній службі. У день свята після Божественної літургії на урочистій частині протоієрей Василій Заєв звернувся до викладачів і студентів духовного закладу, передавши вітання ректора, викладацької корпорації і вихованців КДА і С з нагоди престольного свята. В кінці промови було подаровано декілька науково-богословських видань і номерів журналу “Труди Київської Духовної Академії”. У слові-відповіді архієпископ Костянтин подякував Предстоятелю УПЦ і отцю-ректору КДА за їхню особливу увагу до Санкт-Петербургських духовних шкіл.