Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.10.2011. КИЇВ. Представник Української Православної Церкви взяв участь у зустрічі з Міжфракційною депутатською групою Верховної Ради України

6 жовтня в Комітеті соціальної політики Верховної Ради України під головуванням народного депутата України П.Я. Унгуряна відбулась зустріч Міжфракційної депутатської групи Верховної Ради України “За духовність, моральність та здоров’я України” з представниками християнських конфесій з питань утвердження в суспільстві духовності та моральності.
За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира Українську Православну Церкву на цьому заході представляв заступник голови Синодального молодіжного відділу архімандрит Гавриїл (Кризина).
Ця група вже тривалий час працює над просуванням ініціатив та законопроектів, спрямованих на утвердження в суспільстві духовності та моральності, християнських чеснот, сприяння релігійним організаціям в їхній протидії алкоголізму, наркоманії, тютюнопалінню та іншим негативним явищам.
На засіданні були розглянуті: аналіз духовної та моральної ситуації в українському суспільстві; думки представників християнських конфесій; взаємодія з органами влади (центральними і місцевими) й іншими суспільними інститутами та ін.