Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.07.2011. КИЇВ. Голова Комітету з біоетики та етичних питань при Священному Синоді УПЦ відвідав інститут Інноваційних технологій і змісту освіти

1 липня з благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України голова Комітету з біоетики та етичних питань при Священному Синоді УПЦ єпископ Макарівскій Іларій у супроводі голови відділу релігійної освіти та катехізації Сєвєродонецької єпархії протоієрея Олександра Попова відвідав інститут Інноваційних технологій і змісту освіти, де вручив директору інституту О.А. Удод та начальнику відділу середньої та дошкільної освіти інституту ІТЗО С.В. Кириленко ордени Почаївської ікони Божої Матері, за плідну співпрацю з УПЦ у сфері впровадження релігійно — освітніх програм у загальноосвітні заклади України, зокрема програми «Основи людинознавства» розроблену духовенством УПЦ та затверджену Міністерством освіти і науки України 29 червня 2010 року. (протокол №12).
В ході зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці в сфері морально-етичного виховання української молоді та підлітків.