Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.12.2010. КИЇВ. Предстоятель Української Православної Церкви привітав Міністра оборони з Днем Збройних Сил України

МІНІСТРУ ОБОРОНИ УКРАЇНИ
ЄЖЕЛЮ М. Б.
Шановний Михайле Броніславовичу!
Сердечно вітаю Вас та особовий склад з 19-ю річницею Збройних Сил України!
Ми складаємо глибоку шану кожному, хто боронив нашу землю від ворожих посягань. Висловлюємо вдячність всім, хто захищає Україну сьогодні, хто примножує славу українського воїнства і авторитет нашої Держави гідною участю в міжнародних миротворчих операціях.
Православна Церква з материнською любов’ю підносить свої молитви до Бога про те, щоби Він дарував військовослужбовцям мужність і натхнення у відповідальному служінні народу України. Архіпастирі, пастирі та вірні чада Української Православної Церкви також постійно моляться за воїнів, які, виконуючи свій громадянський і службовий обов’язок, віддали життя у ратному подвизі, виконавши найвищу заповідь Христа ― заповідь любові до ближнього і своєї Батьківщини. «Немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх» (Ін. 15, 13).
Бажаємо Вам, шановний Михайле Броніславовичу, офіцерському корпусу, всім військовослужбовцям, ветеранам та працівникам Збройних Сил України, а також вашим рідним і близьким здоров’я, самовідданості, любові і добра.
Прикликаємо на всіх Боже благословення.
З глибокою повагою,
† Володимир
Митрополит Київський і всієї України,
Предстоятель Української Православної Церкви