Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.12.2010. КИЇВ. Предстоятель Української Православної Церкви взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня працівників прокуратури

30 листопада, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня працівників прокуратури, що відбулися у Києві.
На урочистому зібранні, яке проходило у будівлі Генеральної прокуратури були присутні керівники прокуратури, члени колегії, а також представники регіональних структур.
Предстоятель Української Православної Церкви привітав працівників та ветеранів органів прокуратури України з їхнім професійним святом. Відзначаючи важливість самовіданного служіння людей, котрі стоять на варті Закона, Архіпастир нагородив Генерального прокурора України Віктора Пшонку та його заступників Рената Кузьміна і Євгена Блаживського орденами Святого великомученика Георгія Побідоносця.
В свою чергу Віктор Павлович від імені всього багатотисячного колективу поздоровив Первосвятителя із нещодавно відзначеним 75-річчям, та з побажаннями довголіття, щастя і добра підніс йому букет квітів. Також Віктор Пшонка додав: «Моліться за Прокуратуру, а ми будемо спокутувати наші гріхи і намагатимося бути достойними Ваших молитов».
Блаженнішого Владику на урочистих заходах супроводжували: намісник Києво-Печерської Лаври архієпископ Вишгородський Павел та секретар Предстоятеля УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр.