Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.12.2010. КИЇВ. Голова Синодального відділу Релігійної освіти взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

30 листопада, в інституті філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: Міжконфесійні відносини в їх сутності та виявах в Україні.
Організаторами заходу виступили: Державний комітет України у справах національностей та релігій, відділення релігієзнавства інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, Українська асоціація релігієзнавств.
У конференції прийняли участь,- державні, громадські та релігійні діячи, науковці та експерти у галузі свободи совісті, представники мас- медіа.
За благословенням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України у конференції прийняв участь вікарій Київської Митрополії Голова Синодального відділу Релігійної освіти та катехізації єпископ Макарівскій Іларій.
Владика Іларій виступив з доповіддю на тему: «Значення духовного виховання у формуванні толерантного громадянського суспільства».