Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.05.2006. СІМФЕРОПОЛЬ. Митрополит Лазар взяв участь у засіданні оргкомітету з проведення конференції «Православ’я та ЗМІ»

Засідання відбулося в приміщенні єпархіального управління. Конференція розпочне свою роботу у вівторок, 23 травня, на факультеті журналістики Таврійського національного університету. Вона відбудеться в рамках низки заходів, підготовлених кримськими священиками до дня пам’яті святих рівноапостольних Кирила й Мефодія. У журналістському форумі візьмуть участь представники республіканських і регіональних ЗМІ, священнослужителі та студенти кримських вузів.
Організатори конференції поставили перед собою мету — показати, як сучасні ЗМІ висвітлюють найцікавіші події з життя Української Православної Церкви на Кримському півострові. У своїх доповідях священики й православні журналісти торкнуться таких важливих тем, як відкритість Церкви до суспільства, подолання негативних стереотипів про Церкву, які були сформовані некомпетентними представниками засобів масової інформації. Важливим завданням конференції є також залучення уваги сучасного суспільства до проблем духовно-морального виховання підростаючого покоління через ЗМІ.
Прес-служба Сімферопольської єпархії