Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.03.2006. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Завершився архіпастирський візит Блаженнішого Митрополита Володимира західними єпархіями Української Православної Церкви

У ніч з 1 на 2 березня Блаженніший Митрополит Володимир, у співслужінні священиків Володимир-Волинської єпархії, звершив Божественну літургію у соборному храмі Успенського Святогірського Зимненського жіночого монастиря. Цим богослужінням завершився архіпастирський візит Предстоятеля Української Православної Церкви західними єпархіями України.
Нагадаємо, що у Батьківську суботу, 25 лютого, Блаженніший Митрополит Володимир звершив панахиду за своїми батьками на кладовищі селища Марківці Хмельницької області. Наступного дня, 26 лютого, у співслужінні намісника Києво-Печерської Лаври архієпископа Вишгородського Павла та вікарія Київської Митрополії єпископа Почаївського Володимира Блаженніший владика звершив Божественну літургію в головному соборі Почаївської Лаври. Після закінчення богослужіння він відвідав печеру преподобного Іова, вклонився мощам преподобного Амфілохія, а також молився за Україну біля Почаївської ікони Божої Матері.
У понеділок, 28 лютого, Предстоятель нашої Церви мав зустріч з віруючими міста Ковель Володимир-Волинської єпархії, а у середу, 1 березня, — з викладачами та студентами регентського училища, що діє при єпархіальному управлінні.
Сайт “Українська Православна Церква”