Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.02.2005. МУКАЧЕВО-ХУСТ. Архієреї Закарпаття затвердили програму створення регіональних осередків Всеукраїнського православного педагогічного товариства

У Мукачево під головуванням єпископа Мукачівського і Ужгородського Агапіта, відбулися збори благочинних єпархії. Серед інших питань було заслухано доповідь голови Закарпатського обласного осередку Всеукраїнського православного педагогічного товариства ректора Ужгородської богословської академії професора диякона Віктора Бедя. У своїй доповіді отець-ректор розповів про створення Ужгородського міського та Ужгородського районного Всеукраїнського православного педагогічного товариства та ознайомив зі статутом та програмою дій Товариства. Також було погоджено, з благословення єпископа Агапіта, створення районних та місцевих осередків Товариства на території всієї Мукачівсько-Ужгородської єпархії.
На створення районних та міських осередків Православного педагогічного товариства раніше отримано благословіння також і від архієпископа Хустського і Виноградівського Іоанна.
Прес-служба Ужгородської богословської академії