Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.12.2004. ХМЕЛЬНИЦКИЙ. Архиепископ Хмельницкий и Шепетовский Антоний поздравил Владимира Александровича, учителя Блаженнийшего Владимира Митрополита Киевского и всея Украины, с 80-летием

В поздравлении говорится:
«Вельмишановний Володимире Олександровичу!
У день Вашого 80-річного Ювілею прийміть мої найщиріші привітання з побажанням міцного здоров’я, радості, щастя, добра і успіхів!
Ви людина, яка присвятила життя нелегкій праці на освітянській ниві; своєю щирістю, доброзичливістю та неабиякими пізнаннями Ви виховали не одне покоління гідних людей, серед яких і Предстоятель нашої Церкви – Митрополит Київський і всієї України Володимир .
Мені надзвичайно приємно мати у Вашому лиці доброго знайомого, людину щиру та високо освічену, з якою приємно спілкуватися, отримуючи заряд бадьорості та мужності у вирішені нелегких питань, які ставить перед нами сьогодення.
Ви, за значний внесок у відродження духовності Подолян, були відзначені Блаженійшим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром високою Церковною нагородою – Орденом Св. Великого Князя Володимира ІІІ ст., а також Архієрейською Грамотою.
Тож, нехай Милосердний Господь завжди перебуває у Вашому вічно молодому та палкому серці й допомагає Вам, Вельмишановний Володимире Олександровичу, і надалі залишатися оптимістичним і життєрадісним, зберігати притаманну Вам веселу вдачу й титанічну працездатність на многая і благая лета!
Щиро зичу Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, родинного затишку та Божої допомоги в усіх добрих справах та починаннях!».