Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.11.2004. КИЇВ. Архієпископ Августин благословив учнів та педагогів столичної гімназії №283 у зв’язку з ювілеєм учбового закладу

Гімназія № 283 м. Києва відсвяткувала своє 15-річчя. Педагогічна діяльність колективу за весь цей період була спрямована на побудову національної школи, оволодіння учнями історичним досвідом рідного краю, виховання національно свідомих громадян України. У гімназії активно діють громадські об’єднання „Троєщинська Січ” і „Багаття”. Саме вони сприяють підвищенню ефективності виховання учнів.
Архієпископ Львівський і Галицький Августин, який завітав на ювілейні торжества на запрошення керівництва учбового закладу, благословив гімназистів та педагогів на подальші добрі справи, звернув увагу, що християнська мораль шанувалася у всі часи і передавалася з покоління в покоління як найглибша тайна непереможної віри нашого Спасителя Ісуса Христа.
Архієпископ Августин від імені Митрополита Київського і всієї України вручив директору гімназії В.Гнатюку і президенту МБФ „Козацький” отаману Київського міського козацького товариства УРК адміралу І.Левицькому ордени Нестора Літописця ІІІ-го ступеня. У благословення за старанні труди на славу святої церкви Грамоти Предстоятеля УПЦ були вручені Громадській козацькій дитячій організації „Троєщинська Січ” та Міжнародному благодійному фонду „Козацький”.