Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Благодійний телемарафон

У прямому ефірі Волинського телебачення 17 січня стартував восьмий різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям», який проводиться з ініціативи та за безпосередньою участю Волинської Ради Церков.
Його мета – зібрати кошти для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та іншим малозабезпеченим, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Участь у відкритті телемарафону взяли: митрополит Волинський і Луцький Ніфонт, голови облдержадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович, міський голова Луцька Микола Романюк, голова правління «Волинська лікарняна каса» Дмитро Глазунов, директор Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Анатолій Глива.
«Наша держава виконує свою функцію – посилює соціальні стандарти. Однак є особливі випадки, коли треба нас усім згуртуватися і допомогти тим, хто найбільше потребує нашої уваги. Проведення телемарафону – це благородно. Я особисто, моя родина підтримуємо душею та серцем таку важливу для людей акцію», – висловився Борис Клімчук, подякувавши організаторам за добру справу.
Крім того, губернатор повідомив, що з обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» на потреби малозабезпечних виділено 25 тисяч гривень.
Акція триватиме в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка упродовж цілого дня, 17 січня.
Зробити пожертвування можна у благодійні скриньки, які розміщені у залі облмуздрамтеатру.
Переказати гроші можливо також на розрахунковий рахунок: № 26049000000035, ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, код ЄДРПОУ 02940115, Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.
Збір коштів триватиме до 1 березня.