Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбулося відспівування відповідального секретаря Синодального військового відділу Кулакевича В.С.

16 січня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, Голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин у столичному Свято-Ільїнському храмі у співслужінні духовенства храму і військового відділу звершив чин відспівування відповідального секретаря Синодального військового відділу капітана І рангу у відставці Кулакевича Віктора Степановича, який напередодні відійшов до Господа.

Віддати останній земний уклін спочилому прийшли сотні його товаришів по військовій службі, прихожани храму, уповноважені представники всіх військових формувань України. Слова співчуття матері, дружині, дітям і рідним, зокрема, висловили директор Департаменту соціальної і гуманітарної політики Міністерства оборони України Андресюк Б.П., заступник Командувача Внутрішніх військ МВС України генерал-майор Молдавчук В.С., Голова Державної спеціальної служби транспорту України генерал-лейтенант Мальков М.І., командир Окремого полку Президента України полковник Плахтій В.М., начальник департаменту Державної пенітенціарної служби України полковник Янчук О.Б., представники інших силових структур, друзі та соратники покійного Болдирєв Ю.О., Солод В.Ю., Банчук Я.А.. Справжня любов і глибока повага до Віктора Степановича, визнання його вагомої ролі у становленні Синодального військового відділу і налагодженні ефективної співпраці УПЦ з військовими формуваннями звучали у промовах та молитвах біля його труни.

Капітан І рангу у відставці Кулакевич Віктор Степанович з військовими почестями похований на Лісовому кладовищі м. Києва.

Прес-служба Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України