Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.10.2011. КИЇВ. Голова Синодального відділу УПЦ взяв участь у заході «Щаслива деснянська родина»

14 жовтня голова Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї єпископ Васильківський Пантелеімон взяв участь у заході «Щаслива деснянська родина», який підготував Центр у справах сім’ї та жінок Деснянського району м. Києва за сприяння Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації.
Від Української Православної Церкви на заході також були присутні благочинний Північно-східного округу м. Києва протоієрей Димитрій Григорак, настоятель столичного храму мучеників Адріана і Наталії протоієрей Роман Матюшенко.
Почесні гості свята: голова правління соціального центру «Перспектива» Геннадій Виходцев, представники трудових колективів, громадських організацій, благодійники.
Мета заходу: підвищення культурного та духовного рівня сім’ї, гармонізація взаємних стосунків за допомогою відродження вікових традицій шляхом консолідації громадськості та держави.
Цього року свято співпало зі святкуванням 20-річчя Незалежності України, саме це придало проведенню свята значимість та наповнило його особливим змістом.
В ході театралізованого дійства надавалося особливе значення вшануванню кращих шлюбних пар району, за поданням трудових колективів району.