Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.01.2011. ПОЛТАВА. С Днем Тезоіменитства владику Филиппа поздоровили Перші особи області та міста, керівники основних структур

ВАШЕ ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВО!
У цей святковий для Вас день – день пам’яті Вашого небесного покровителя – прийміть щирі привітання від духовенства, кліриків Полтавської єпархії, мирян та всіх, хто знає Вас як мудрого архіпастиря, люблячого наставника, вмілого організатора!
Ваше життя — це невпинне служіння Богу, Церкві та людям. Відновлені святині і новозбудовані храми, відроджені чернечі обителі й духовна школа є видимими проявами Ваших трудів і молитов. Кожна людина, якій довелось в своєму житті зустрітись з Вами, цінує і поважає Вас як мудрого, милосердного і співчутливого до потреб ближніх пастиря, чиє вагоме слово і розумна порада допомагають у найважливіших справах та у вирішенні повсякденних проблем. Ми дивуємося Вашою невтомною працею, і разом з цим прославляємо Бога, Який укріпляє Вас і духовно надихає. Ви є постійним взірцем для усіх нас – священнослужителів, чернецтва і мирян.
Тож прийміть, Ваше Високопреосвященство, наші щирі привітання. Бажаємо Вам міцного здоров’я, кріпості, багатьох років архіпастирського служіння. А найбільше зичимо Вам твердо іти тернистими життєвими дорогами у супроводі святих Божих ангелів, предстательстві свого небесного покровителя ім’я, якого Ви носите, щоб Божественний Спаситель огортав Вас Своєю батьківською любов’ю, наділяв міцним здоров’ям та укріпляв у труднощах. І які б удари не дарувала Вам доля, завжди у своєму серці повторюйте слова святого Апостола Павла: «Усе можу в Ісусі Христі, Який мене зміцнює» (Фил.4:13).

Пресс-служба Полтавской епархии