Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.08.2010. ЛУЦЬК. Новий керівник волинського УМВС привітав голову єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами з ювілеєм

14 серпня, в день пам’яті винесення чесних древ Хреста Господнього голова єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами настоятель Свято-Георгіївського храму, що побудований на території УМВС у Волинській області, протоієрей Олександр Мазурак відзначив свій День Ангела та ювілей – 30 років з дня народження. Цього дня батюшка звершив у храмі святкову Божественну Літургію, після якої прихожани вітали свого настоятеля.
На Богослужінні був присутній і новий керівник УМВС у Волинській області генерал-лейтенант міліції В’ячеслав Ходирєв. Від імені міліціонерів області, за яких постійно молиться батюшка, В’ячеслав Анатолійович привітав отця Олександра зі святковими подіями у його житті – з Днем Ангела та ювілеєм: «При поверненні до Луцька я побачив хороші духовні зміни у колективі і це, звісна річ, завдяки Вашим старанням, отець Олександр. Я дякую Богу, що на нашій території побудований храм, тому що молитва вкрай необхідна сьогодні працівникам міліції».
В свою чергу, настоятель-іменинник подякував В’ячеславу Анатолійовичу, а в його лиці усім міліціонерам за пам’ять і вітання, та від імені прихожан привітав генерала з поверненням на Волинь: «Все в нашому житті відбувається згідно дивного Божого Промислу і хай милосердний Бог допоможе Вам керувати Волинською міліцією, даруючи Вам Свою небесну силу, радість і терпіння».