Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.01.2008. ВІННИЦЯ. У конкурсі „Різдвяні дзвіночки” взяли участь більше півтори тисячі дітей

У Вінницькому єпархіальному управлінні були підбиті підсумки першого відбіркового туру конкурсу „Різдвяні дзвіночки”, який проходив в райцентрах єпархії з благословення архієпископа Вінницького і Могилів-Подільського Симеона.
Загалом більше півтори тисячі дітей – вихованців недільних шкіл та різних дитячих колективів взяли участь у концертах, присвячених святу Різдва Христового. Конкурсанти змагалися у трьох номінаціях: музичній (на краще виконання колядок), художній (на кращий малюнок та вертеп) і театральній (Різдвяна вистава або вертепне дійство). Кращі представники благочинь, відібрані місцевим журі, візьмуть участь у заключній частині конкурсу, яка проходитиме 12 січня у м. Вінниці.
Усі учасники першого етапу отримали подарунки від отців благочинних та меценатів, які допомагали у проведенні концертів. За підсумками першого етапу архієпископ Симеон особливо відзначив Хмільницький та Барський райони, (у останньому до організації конкурсу долучилася місцева влада) та м. Вінницю, де було найбільше учасників – майже чотириста дітей.
Протодиякон Владислав Демченко.