Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.12.2006. КИЇВ. Православні скаути відвідали з концертною програмою дитячі будинки в селі Чубинське та Нові Петрівці

17 та 24 грудня православні скаути з загону в ім’я Андрія Первозваного відвідали з концертною програмою, присвяченою дню Святого Миколая, дитячі будинки в селі Чубинське та Нові Петрівці.
Підготовка до святкування тривала цілий місяць. Основною ідеєю було залучення дітей до соціальної роботи, намагання навчити юних скаутів співчувати та дарувати щось від себе. Вони самі все готували, робили репетиції, бо знали, що тільки кращі патрулі зможуть поїхати поздоровляти вихованців дитячих будинків. Так і вийшло, поїхали тільки два патрулі – переможці. І нехай їхня програма була поставлена непрофесійно, та головне, що все це робилось від щирого серця, по-справжньому. А ще це була чергова нагода перевірити себе та своїх товаришів, відчути власну спроможність щось змінити на краще у цьому світі та хоч трохи допомогти іншим.
Разом із скаутами дітей поздоровляли представники православної молодіжної організації «Спільна Справа». Подібні акції проводяться скаутами не вперше — ще минулого року загін поздоровляв дитячі будинки зі святом, і хочеться вірити, що соціальна діяльність скаутів цим не закінчиться, а буде тільки рости та ставати більш різноманітною.