Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.06.2006. РІВНЕ. У день вшанування ікони Божої Матері «Споручниця грішних» віруючі разом з Предстоятелем молилися у Корецькому монастирі

В Корецькому Свято-Троїцькому ставропігійному жіночому монастирі відбулося велике свято — вшанування чудотворної ікони Божої Матері «Споручниця грішних». На запрошення настоятельки ігумені Наталії, обитель відвідав Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир, який очолив святкову Божественну літургію у соборному храмі монастиря. Співслужили Блаженнішому владиці митрополити Дніпропетровський і Павлоградський Іриней, Луцький і Волинський Нифонт, Донецький і Маріупольський Іларіон; архієпископи Рівненський і Острозький Варфоломій, Сарненський і Поліський Анатолій, Володимир-Волинський і Ковельський Симеон, Вишгородський Павел; єпископ Шаргородський Пантелеімон, а також священики єпархії та інших регіонів України.
Після закінчення Божественної літургії Блаженніший Митрополит Володимир разом із архієреями та священиками відслужив святковий молебень біля чудотворного образу Божої Матері. Потім віруючі хресним ходом обійшли навколо Свято-Троїцького храму. Насамкінець Предстоятель Церкви звернувся до віруючих зі словом повчання про значення та силу чудотворних ікон Божої Матері в нашому житті.
Прес-служба Рівненської єпархії