Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.02.2006. УЖГОРОД. Протоіерей Димитрій Сидор має власні «рецепти» розв’язання соціально-економічних проблем обласного центру

В обласному центрі Закарпаття відбулася прес-конференція одного з 13-ти кандидатів на посаду міського голови настоятеля Ужгородського кафедрального Свято-Хресто-Воздвиженського собору протоієрея Димитрія Сидора.
Балотуватися на мера Ужгорода отця Димитрія спонукала складна соціально-економічна ситуація в місті. У його передвиборчій програмі основна увага закцентована на екології, стані вулиць м.Ужгород, проблемах тепло- і водопостачання та корупції у владі. У разі обрання Димитрія Сидора міським головою останній зобов’язується вже протягом перших місяців перебування на цій посаді разом із фахівцями розробити і прийняти спеціальну програму реорганізації та відновлення комунальної сфери Ужгорода. У “арсеналі” о.Димитрія є ще кілька оригінальних програм, яких “не мають інші кандидати”. Це, зокрема, програма створення системи продовольчої безпеки Ужгорода. У соціальній сфері Д.Сидор пропонує реалізувати наступні три основні соціальні програми: програма підтримки дітей-сиріт, яку кандидат вже здійснює через фонд «Нова сім’я»; програма «Срібний Фонд міста» — це програма “реанімування” та надання нового статусу (коледж) професійно-технічних училищам міста, що має зробити їх більш привабливими для їх потенційних студентів; та програма «Золотий Фонд», що передбачає підтримку й подальше працевлаштування студентської молоді, починаючи вже з 5-го курсу.
Укрпартінформ