Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.04.2005. ЛЬВІВ. Львівську єпархію відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації в Україні В.С.Чорномирдін

Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації в Україні В.С. Чорномирдін прибув до Львова у супроводі представників Генерального консульства Російської Федерації у Львові.
Гості побували на вечірньому богослужінні у Свято-Георгіївській церкві, а також відвідали єпархіальне управління, де мали зустріч з владикою Августином. У розмові взяли участь секретар єпархії священик Богдан Білас, настоятель Свято-Володимирської парафії у м. Львові (масив „Сихів”) протоієрей Володимир Кузьо, настоятель Свято-Троїцької церкви у м. Львові протоієрей Володимир Шарабура та настоятелька Свято-Преображенського жіночого монастиря монахиня Варвара. На зустрічі йшлося про шляхи вирішення наболілих питань церковного життя на Львівщині, зокрема з приводу звернення духовенства Львівської єпархії Української Православної Церкви до вищих та місцевих органів державної влади з проханням виділення земельної ділянки для будівництва кафедрального собору та єпархіального управління, а також розв’язання проблеми Сихівської громади.