Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.12.2004. ВІННИЦЯ. Дитячий хор кафедрального собору та представники ВО “Держава” привітали дітей з Брацлавського будинку-інтернату

Напередодні свята святителя Миколая у Брацлавському будинку-інтернаті відбувся концерт за участю дитячого хору Свято-Преображенського кафедрального собору м. Вінниці та учнів вінницької гімназії №17, який організувала обласна організація ВО “Держава” спільно з Вінницькою єпархією УПЦ. В концерті звучали духовні піснеспіви, народні і дитячі пісні, а також інструментальна музика. Проводилися ігри з глядачами. Кожна дитина отримала в цей день подарунки від ВО “Держава” – журнали, книжки, іграшки, радіоприймачі, фотоапарати, різноманітні солодощі. А наприкінці концерту на дітей чекав ще один приємний сюрприз: театр-студія “Лампадка”, що діє при кафедральному соборі, показала маленьким глядачам лялькову виставу “Зоряний хлопчик”.
Керівники будинку-інтернату подякували організаторам концерту – Вінницькій єпархії УПЦ та ВО “Держава” і на знак подяки вручили наймолодшій учасниці хору Ксенії Демченко подарунок – смачний брацлавський коровай.
Прес-служба Вінницької єпархії.