Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Предстоятель УПЦ прийняв учасників Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу

9 квітня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії зустрівся з учасниками Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.
Голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Георгій Коваленко представив Його Блаженству учасників Координаційної ради, а також розповів про результати сьогоднішньої роботи. Зокрема, отець Георгій повідомив про проведення весняного, ІХ Фестиваля ЗМІ православних, який за попередньою інформацією відбудеться з 19 по 22 травня 2014 року в м.Вінниці.
Блаженніший Владика благословив кожного учасника Координаційної ради та побажав усім успіхів і Божої допомоги у трудах.
Нагадаємо, що цього дня в Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулася Координаційна рада Синодального інформаційно-просвітницького відділу Української Православної Церкви. Під головуванням голови СІПВ УПЦ протоієрея Георгія Коваленка, за участю співробітників відділу, в засіданні взяли участь керівники єпархіальних інформаційно-просвітницьких відділів з Луцька, Харкова, Львова, Вінниці, Мукачева, Луганська, Херсона, Донецька, Сум, Дніпропетровська.
Також члени Координаційної ради мали зустріч з Місцеблюстителем Київської митрополичої кафедри митрополитом Чернівецьким і Буковинським Онуфрієм.