Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Місцеблюститель Київської митрополичої кафедри зустрівся з членами Координаційної ради Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ

9 квітня в Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулася Координаційна рада Синодального інформаційно-просвітницького відділу Української Православної Церкви. Під головуванням голови СІПВ УПЦ протоієрея Георгія Коваленка, за участю співробітників відділу, в засіданні взяли участь керівники єпархіальних інформаційно-просвітницьких відділів з Луцька, Харкова, Львова, Вінниці, Мукачева, Луганська, Херсона, Донецька, Сум, Дніпропетровська.
У рамках роботи відбулася зустріч учасників Координаційної ради з Місцеблюстителем Київської митрополичої кафедри митрополитом Чернівецьким і Буковинським Онуфрієм.
Протоієрей Георгій Коваленко представив Високопреосвященнішому владиці голів єпархіальних інформаційно-просвітницьких відділів, а також співробітників СІПВ УПЦ.
Митрополит Онуфрій тепло привітав православних журналістів, наголосивши на тому, наскільки актуальною є їхня діяльність, особливо в сучасних умовах інформаційного суспільства.
«Дуже важливою є та справа, яку ви робите для зовнішнього світу, – зазначив зокрема Місцеблюститель. – Тому що світ живе своїми ідеями, своїми уявленнями про Церкву, і часто ці уявлення не відповідають дійсності. Тому робіть те, що ви робите, щоб люди мали правильне уявлення про Церкву, про її життя”.
Також цього дня відбулася зустріч членів Координаційної ради з митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром.
Владика розповів про здоров’я Блаженнішого Митрополита Володимира та запросив усіх особисто відвідати Предстоятеля.