Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Єпископ Ірпінський Климент звершив Божественну літургію у Свято-Анастасіївському храмі при Бучанській виправній колонії № 85

5 січня, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент звершив Божественну літургію у храмі в ім’я святої великомучениці Анастасії Узорешительниці, що знаходиться на території Бучанської виправної колонії № 85.
Його Преосвященству співслужили проректор Київської духовної академії з виховної  роботи архімандрит Маркел (Павук), настоятель Свято-Володимирського храму при Верховній Раді України священик Віктор Яценко та духовенство міста Бучі.
Літургію своїм співом супроводжував хор студентів Київської духовної академії та семінарії.
У своєму слові владика Климент поздоровив керівництво виправного закладу і засуджених з храмовим святом та наступаючим Різдвом Христовим. Він побажав їм впевнено йти шляхом самовдосконалення, покладаючи надію на Бога та всіх Його святих.
Після богослужіння в актовому залі виправної колонії єпископ Климент вручив присутнім ікони святої великомучениці Анастасії і духовну літературу, а студенти Київських духовних шкіл провели святковий різдвяний концерт із співом різдвяних колядок.