Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ  Августин відвідав дитячий оздоровчий центр «Шанс»

22 січня, з нагоди різдвяних свят у Білоцерківському дитячому оздоровчому центрі «Шанс» відбувся урочистий захід. Ця щорічна подія сколихнула душі й серця багатьох небайдужих людей.
На свято завітав архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин разом з секретарем єпархії протоієреєм Михаїлом Кобулеєм та настоятелем храму преподобного Ілії Муромця священиком Димитрієм Марандюком.
Архіпастир привітав лікарів медичного закладу та діток з різдвяними святами та побажав їм творити добро, дарувати ближнім свою любов, жити більш духовно – у тому числі, приєднуючись і до подібних заходів.
Учасників свята привітали також священик Дмитро Марандюк, депутати Білоцерківської міської ради В.В.Кропивницький та С.В.Істомін . Останній, зокрема, сказав слова вдячності на адресу працівників  дитячого оздоровчого центру «Шанс» та його керівника В.Є.Крижанівського. Сергій Вікторович зазначив, що працюють із такими дітками тільки щирі люди, які можуть відкривати своє серце та душу. У свою чергу, Володимир Євгенович поділився з присутніми намірами та планами на майбутнє, щодо не лише тілесного здоров’я, але й створення умов для духовного збагачення вихованців закладу.
Зі словами вітань також виступили: депутат районної ради, головний редактор газети «Копейка» А.Я.Нікіфоренко , керуючий справами виконкому Н.І.Дудко , начальник управління соціального захисту Г.Б.Мельниченко.
Не обійшовся захід без численних гостей та партнерів, серед яких – начальник Білоцерківського відділення ПрАТ «Автокразбанк» В.Балас, менеджер з інвестицій ФКК «Родинні Інвестиції» В.Мороз, виконавчий директор ТОВ «Нова Дзета» М.Бахтін, директор дитячого оздоровчого табору «Лісова казка» В.Скочинський, директор об’єднання шкільного харчування М.Перепелиця.
Своїми виступами діток порадували хористи Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Білій Церкві та артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського у м. Білій Церкві.
З нагоди свята дітям вручили подарунки, а також накрили смачний святковий стіл. Без сумніву, це дійство залишить у їхніх серцях лише найкращі враження та найсвітліші спогади.
Нині у дитячому оздоровчому центрі «Шанс» лікується 60 діток з обмеженими фізичними можливостями.
Мар’яна Росич