Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦКИЙ. Митрополит Антоний поздравил сотрудников териториального управления МЧС с профессиональным праздником

Митрополит Антоний направил поздравления сотрудникам территориального управления МЧС Украины в Хмельницкой области с из профессиональным праздником — Днем спасателя.

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ АНАТОЛІЄ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!

Щиро вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників Територіального управління МНС України у Хмельницькій області: рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Хмельниччини з професійним святом – Днем рятівника!
Відзначення Вашого професійного свята є всенародним визнанням і вшануванням представників мужньої професії — людей сильних духом, які з честю забезпечують надійний захист життя і національного багатства Держави від вогню та стихії, цілодобово підтримуючи постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.
Від імені духовенства, віруючих людей нашого квітучого Подільського краю, та від себе особисто, цього святкового дня бажаю Вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та життєвих благ, а головне — якомога менше тривожних викликів!
Нехай мир і злагода панують у Ваших домівках, а Всемилостивий Господь оберігає Вас й дарує усе необхідне для життя і спасіння!

З повагою

Керуючий Хмельницькою єпархією УПЦ

МИТРОПОЛИТ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ