Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

УКРАЇНА-ІЗРАЇЛЬ. Почалося масове паломництво на Святу Землю

12-13 вересня почалося масове паломництво з України до Ізраїлю. З інтервалом в декілька годин з міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Тель-Авіва вилетіло декілька літаків, на борту яких знаходилося 12 груп (близько 1300 чоловік), організованих Паломницьким Центром при Відділі зовнішніх церковних зв’язків Української Православної Церкви.  Кожна з груп знаходитиметься на Святій Землі від 6 до 9 днів – залежно від особливостей програми.
Деякі з маршрутів, реалізовані під час цієї поїздки, є унікальними і включають такі об’єкти як печера Махпела у Хевроні (Гробниця Праотців), колодязь Іакова в Самарієві, Гадарію. Одна з груп під час подорожі побуває на території держави Йорданія і відвідає гору Нево, з якою Мойсей побачив Землю Обітовану в останні дні свого життя. Всі групи без виключення побувають в традиційних місцях паломництва – Єрусалимі, Віфлєємі, Галілеї, монастирях Іудейської пустелі.
Деякі групи закінчать подорож дводенним відпочинком на побережжі Середземного моря. Завершиться паломництво 19-20 вересня.  Така масштабна акція стала можлива завдяки знижкам на квитки, надані українськими авіаперевізниками Паломницькому Центру Української Православної Церкви.