Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У галереї «Соборна» відкрилася фотовиставка київських фотографів «Радощі літа»

1 вересня в галереї «Соборна» Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового відбулося урочисте відкриття фотовиставки під назвою «Радощі літа».

Відкрив і благословив проведення заходу голова Синодального відділу УПЦ у справах молоді єпископ Обухівський Іона. Благословення Його Блаженства, Митрополита Київського і всієї України Володимира, передав присутнім протодиякон Сергій Косовський, голова Синодального відділу УПЦ з благодійності й соціального служіння.

Виставка «Радощі літа» — це творчий експеримент дев’ятьох київських фотографів, який буде представлений увазі киян і гостей столиці у виставковому залі галереї «Соборна» з 1 вересня по 1 жовтня 2012 року. Організатором виставки став Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового (м. Київ) за сприяння Синодального відділу УПЦ з благодійності й соціального служіння.

У виставці беруть участь фотографи: Ірина Литвин, Наталя Мкртчян, Олексій Колобов, Андрій Лукас, Олексій Олифиренко, Надія Овчиніна, Марія Білик, Олександр Риболовля, Олександра Безсмертник.

Фотовиставкою відкрився новий творчий сезон у галереї «Соборна». У рамках відкриття також відбулася святкова концертна програма.