Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.04.2011. КИЇВ. До 140-річчя з дня народження протоієрея Сергія Булгакова в академії відбулася робоча зустріч організаторів конференції

На зустрічі були присутні ректор Київських духовних шкіл архієпископ Бориспільський, декан економічного факультету Київського Національного Університету ім.Тараса Шевченка Базилевич В.Д., настоятель парафії св.Амвросія в Мілані протоієрей Микола Макар і представники Київського релігійно-філософського товариства.
На зустрічі були обговорені питання і регламент роботи спільної Міжнародної наукової конференції, присвяченої 140-річчю від дня народження протоієрея Сергія Булгакова.
Конференція «Спадщина о.Сергія Булгакова в сучасному соціогуманітарному дискурсі» відбудеться 12-14 травня 2011 року.
Організаторами конференції виступають: Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Центр суспільних наук при Московському державному університеті ім. М.В. Ломоносова, Київська духовна академія та семінарія, Свято-Сергієвський Православний Богословський Інститут (Париж), Київське релігійно-філософське товариство.
У роботі конференції передбачається напрямок по двох секціях:
1. «Філософія господарства» С.М. Булгакова і контури нової парадигми соціально-економічного знання;
2. Спадщина о.Сергія Булгакова в контексті сучасної вітчизняної та європейської богословської та релігійно-філософської думки.
Сайт КДАіС