Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.11.2010. КИЇВ. Президент Фонду міжнародного мистецтва та освіти Грег Гурофф подякував Блаженнішому Митрополитові Володимиру за особистий внесок в організацію та проведення україно-американської виставки «Україна світові»

ЙОГО БЛАЖЕНСТВУ,
БЛАЖЕННІШОМУ ВОЛОДИМИРУ,
МИТРОПОЛИТОВІ КИЇВСЬКОМУ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЮ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
Ваше Блаженство!
Від імені Державного Департаменту Сполучених Штатів Америки, керівництва міжнародного центру «Меридіан» та Ради директорів «Міжнародного культурного фонду», висловлюємо Вам велику пошану та подяку за Ваш особистий неоціненний внесок в організацію та проведення україно-американської виставки «Україна світові» з зібрань Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника та Музею «Національного культурного надбання ПЛАТАР».
Відкриття виставки у місті Вашингтон викликало великий позитивний резонанс серед представників культурної, політичної та дипломатичної еліти США. Це перший широкомасштабний проект, який надав унікальну можливість представити широкій громадськості найкращі взірці української духовної та матеріальної культури, підняв на новий рівень імідж України в світі. Ця культурна подія стала справжнім відкриттям України для Америки.
Уклінно дякуємо Вам за присудження організаційному комітету високих нагород Української Православної Церкви, які ми вважаємо Вашим Первосвятительским Благословенням на подальшу працю на ниві зближення культур народів України та Сполучених Штатів Америки.
Многая і благая Вам літа!
З глибокою повагою,
Грег Гурофф,
Президент Фонду міжнародного мистецтва та освіти