Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.03.2006. СІМФЕРОПОЛЬ. Відбулася зустріч командування окремої бригади берегової оборони з керівником відділу взаємодії зі Збройними Силами Сімферопольської єпархії

У Сімферополі відбулася зустріч командування окремої бригади берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України з нещодавно призначеним на посаду керівника відділу взаємодії зі Збройними Силами Сімферопольської ї єпархії Української Православної Церкви отцем Димитрієм.
Під час зустрічі обговорювались питання взаємодії у справі духовного виховання військовослужбовців, проведення спільних заходів щодо профілактики соціально небезпечних явищ таких як нестатутні взаємовідносини, вживання спиртних напоїв. Також були сплановані конкретні заходи, які найближчим часом відбудуться у військових частинах та підрозділах з’єднання за участю священнослужителів.
А 2 та 3 березня для військовослужбовців, які проходять службу в селищі Перевальне Сімферопольського району, вже відбулися театралізовані постанови, присвячені святкуванню Масляниці. До речі, на території цієї військової частини знаходиться постійно діюча церква Покрови Богородиці. Увагою Церкви будуть також охоплені військові, які служать в Керченському та Феодосійському гарнізонах.
Варто зазначити, що впродовж багатьох років священнослужителі надають дієву допомогу командирам військових частин у вихованні військовослужбовців, беруть активну участь в проведенні культурно-освітніх та просвітницьких заходів під час релігійних свят.
Офіційний сайт Міністерства оборони