Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У День Збройних сил України Предстоятель УПЦ звершив молебень та освятив три авто на передову

6 грудня, в День Збройних сил України, Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Онуфрій очолив у столичному храмі Всіх Святих молебень за мир та всіх захисників України.

Предстоятелю співслужили Голова Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, військове духовенство Київської єпархії та бойові медики волонтери Фонду підтримки Захисників України на честь гетьмана Петра Калнишевського.

«Ми вітаємо всіх наших воїнів, волонтерів, всіх, хто молитвою, трудом сьогодні кує перемогу, протистоїть проти ворогів видимих і невидимих, з професійним днем. Бажаємо, щоб милість Божа була з вами, щоб всі наші воїни були здорові, Богом бережені і хранимі, щоб вони всі здорові, кожен з них, повернувся у свій дім, у свою сім’ю. Щоб Боже благословіння було над нашими захисниками і над всією нашою Українською землею і всім нашим народом. Всіх вас вітаю зі святом, нехай Бог всіх нас береже!» — побажав Його Блаженство після молитви.

Цього дня Блаженніший владика також освятив дві броньовані евакуаційні автівки та одне авто для виконання гуманітарних завдань для медичного підрозділу Фонду.


Відео: Фейсбук сторінка ієрея Павла Живило