Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Блаженнійший Митрополит Онуфрій: Ніколи не залишайте молитву (відео)


У своїй недільній проповіді Блаженніший Митрополит Онуфрій нагадав, що молитва допомагає людині й у часи радості, а найбільше під час перенесення скорбот та закликав не залишати молитву.

«Господь приніс на землю мир, але на жаль, люди часто відкидають цей мир і шукають шляху війни. І ми молимося, щоб ті, хто нападають, хто воюють проти нас, щоб вони опам’яталися, щоб вони цього не робили.Ми молимося, щоб Господь зупинив війну, щоб наступив мир, благословенний мир, який Бог приніс на землю у Своєму Рождестві, щоб Боже благовоління було на кожному з нас, щоб кожна людина побачила свою зірку, чудесну зірку, яка веде людину до Христа», — сказав Блаженніший владика.

«Не треба залишати молитву, — закликав він. — Молитва – це та сила, яка допомагає людині правильно себе поставити під час блаженства, благополуччя… І молитва допомагає людині під час скорбот, коли життя вдаряє різними способами й великі спокуси зустрічаються на її шляху. Якщо людина молиться, то вона і там себе може зберегти, може зберегти своє людське достоїнство і все витерпіти та перемогти. Нехай Господь молитвами Преблагословенної Владичиці нашої Богородиці й Приснодіви Марії та всіх святих допомагає нам».