Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЄРУСАЛИМ. Керуючий справами УПЦ зустрівся з Патріархом Єрусалимським

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія 30 січня 2019 року Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Патріархом Єрусалимським Феофілом ІІІ.

Митрополита Антонія супроводжував заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.32B7BE6E-A894-4C74-90C8-5349B7BCE1EB

Під час зустрічі йшлося про ситуацію в світовому Православ’ї загалом і в церковному житті України зокрема. Патріарх Феофіл завірив в своїх молитвах за єдність українського і світового Православ’я, відзначив необхідність особливої християнської мудрості, терпіння і смирення в цей кризовий період церковного життя. Предстоятель Єрусалимської Православної Церкви тепло відгукнувся про Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, охарактеризувавши його як “особливого ієрарха і глибоко духовну людину”.

Після зустрічі з Патріархом Феофілом представники Української Православної Церкви віддали шану Гробу Господньому та іншим святиням Святого Града.