Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Архієреї в день свята Собору Всіх святих Землі Волинської відвідали митрополита Ніфонта


23 жовтня, після Божественної Літургії у храмі Всіх Ссвятих Землі Волинської митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, митрополит Тернпільський і Кременецький Сергій, вікарії Київської Митрополії митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр та архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, а також єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідали колишнього керуючого Волинською єпархією митрополита Ніфонта.
Владики привітали довголітнього архіпастиря Волині з днем Собору Всіх святих Землі Волинської та побажали Божого благословення, міцного здоров’я та довгих літ життя. Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл також попросив у свого духовного батька і вчителя – митрополита Ніфонта молитов, щоби Господь сподобив його достойно нести єпископське служіння на ниві управління Волинською єпархією, та продовжувати усі започатковані владикою Ніфонтом напрямки церковного служіння.
Своєю чергою, митрополит Ніфонт подякував архієреям за любов і увагу, а владиці Нафанаїлу побажав Божого благословення на ниві служіння Богу і Церкві у якості правлячого архієрея Волинської єпархії.