Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Голову Саксаганської районної у місті ради відзначено медаллю єпархії

19 жовтня відбулось засідання виконкому Саксаганської районної у місті ради та на запрошення Голови районної у місті ради Беззубченка В.В. участь в урочистих заходах прийняв керуючий Криворізькою єпархією митрополит Криворізький і Нікопольського Єфрем та настоятель храму мучениці Тетяни протоієрей Антоній Бондар.
Владика Єфрем подякував Валерію Вікторовичу Беззучбенко та всім присутнім за життєвий подвиг і жертовне служіння, яке вони щодня звершують з великою Христовою любов’ю та віддячив за підготовку та організацію візиту Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України до Спасо-Преображенського кафедрального собору.
Після привітальних слів архіпастир вручив Голові районної у місті ради Беззубченку В.В. медаль Криворізької єпархії святих священномучеників Онуфрія і Порфирія, святителів Криворізьких І ступеня, а також медаллю Криворізької єпархії святих священномучеників Онуфрія і Порфирія, святителів Криворізьких ІІ ступеня були удостоєні: заступник завідуючого відділом ЖКГ виконкому Саксаганської районної у місті ради – Ганженко С.В. , начальник сектору Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області, майор поліції – Коптєв А.М., начальник дільниці озеленення Саксаганського району комунального підприємства «Сансервіс» – Філіппова Р.М., командир 2-ого батальйону Управління патрульної поліції м. Кривого Рогу, старший лейтенант поліції – Чепкий С.В.
Архієрейськими грамотами були відзначені: Комунальне підприємство «Сансервіс», Саксаганське віділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області, ТОВ «Весташляхбуд», Управління Патрульної поліції у м. Кривому Розі. Також всі присутні отримали на молитовну згадку з рук архіпастиря ікону Собору новомучеників та сповідників землі Єкатеринославської.