Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СВАЛЯВА. Молодіжне братство звершило паломництво по святинях Закарпаття

Свалявська молодіжка до Дня перемоги звершила паломництво по святинях Закарпаття. Цей благий задум вдалося здійснити за благословенням Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та за підтримки протоієрея Ярослава Поповича, настоятеля Свято-Троїцького храму м. Мукачева (мікрорайон Паланок).

Молодь відвідала найвизначніші обителі обох єпархій нашого краю, де мали змогу молитися за те, щоб на світі більше ніколи і ніде не проливалася людська кров, щоб конфлікти вирішувалися якнайшвидше.

«Повертаючись пізно ввечері додому відчувалася втома, але серце наповнювалося невимовною радістю і ніби маленька частинка неба, до якого ми змогли торкнутися у святих місцях давала відчуття того, що кожен із нас, а не тільки якась невелика група людей, відповідальний за цей світ. Адже десь там, далеко-далеко в небесах було почуто голос дитячої молитви за недитячі проблеми світу цього, – зауважують голова братства протоієрей Василій Бабець разом з молоддю і додають: – Висловлюємо щиру подяку матушці ігуменії Любові та насельницям Свято-Іоанно-Богословського жіночого монастиря с.Копашнево за теплий та радушний прийом!».

Свалявське молодіжне братство