Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Представник УПЦ взяв участь у святкуваннях з нагоди Дня Європи

Заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків передав Главі Представництва ЄС в Україні вітання від Предстоятеля Української Православної Церкви.

21 травня  за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич взяв участь у прийнятті з нагоди святкування Дня Європи в Україні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт ВЗЦЗ.

13282239_1162411143791087_1219772778_n-225x300Урочистий захід відбувся в приміщенні Дипломатичної академії України та був організований Міністерством закордонних справ спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні. На прийнятті були присутні українські й іноземні дипломати, акредитовані в Україні, а також представники державної влади та суспільні діячі.

В рамках заходу протоієрей Миколай Данилевич мав спілкування з Главою Представництва ЄС в Україні паном Яном Томбінські та передав дипломату вітання від Предстоятеля Української Православної Церкви.