Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Священик звершив освячення приміщень обласної дитячої лікарні

27 січня заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру протоієрей Іоанн Шемедюк освятив приміщення Педіатричного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.
Саме тут учасники молодіжного волонтерського руху «Покров» спільно зі студентами музичного факультету педагогічного університету ім. Володимира Винниченка проводять для дітей вечірні заняття та невеликі концерти живої музики. Окрім цього священик з волонтерами вітають діток і дарують їм подарунки. Тому за останні 2 роки між Свято-Успенським храмом і педіатричним відділенням склалися хороші дружні відносини та плідна співпраця.
Так, 27 січня священик Іоанн Шемедюк на запрошення завідуючої педіатричним відділенням Котарєвої Надії Миколаївни освятив приміщення лікувального закладу. У своєму слові священик побажав скорого одужання хворим дітям, а лікарям Божої допомоги та підтримки, сил, терпіння та наснаги у лікуванні пацієнтів. На завершення священик передав подарунок від Керуючого Кіровоградською єпархією УПЦ архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа ікону св. великомученика і цілителя Пантелеімона.