Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Благодійна акція «Діти – цвіт нації» відбулась у єпархії

30 травня в Дендропарку, з ініціативи Соціального і Молодіжного відділів Кіровоградської єпархії у співпраці з Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки адміністрації Дендропарку, відбулася благодійна акція «Діти – цвіт нації», яка була присвячена міжнародному дню захисту дітей.
Урочисте свято розпочалося з привітального слова глави Соціального відділу протоієрея Андрія Бобрика. Після цього різні вокальні та хореографічні колективи Кіровограда показали свої виступи для усіх відпочиваючих Дендропарку, і в першу чергу для соціально незахищених дітей, яких спеціально запросили на це свято.
Після концертної програми діти мали змогу взяти участь у спортивних іграх, таких як настільний хокей, стрибання на скакалці, дуйбол, гирьові змагання, армрестлінг. Паралельно із змаганнями проходили майстер-класи з бодіарту, сервування стола, малювання, ліплення з пластиліну і заплітання волосся. До організації зі спортивних змагань і майстер-класів були залучені актив Кіровоградської молодіжки і різні навчальні заклади Кіровограда.
Завершальним акордом благодійної акції було безкоштовне катання дітей із соціально незахищених сімей на атракціонах.