Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Єпархія організувала пасхальні кошики Закарпатським прикордонникам у «гарячі точки»

16 квітня, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор в єпархіальному управлінні, зустрівся з військовослужбовцями прикордонної служби Закарпаття на чолі з полковником Клименко В.М.
В ході зустрічі архіпастир передав пасхальні подарунки та традиційні гостинці до святкового столу офіцерам та солдатам з Закарпаття, які зараз виконують свій священний обов’язок по захисту Державних кордонів та збереженню територіальної цілісності України в «гарячих точках».
Владика Феодор також направив вітальну адресу всьому особовому складу та подарував ікони святого лікаря, хірурга, архієпископа – святителя Луки (Войно-Ясинецького), які були освячені на його святих мощах.
Архіпастир зазначив, що Церква розділяє не тільки пасхальну радість з військовими, але розділяє і стурбованість та смуток, що стосується останніх подій на нашій рідній Українській землі. В обителях та храмах Мукачівської єпархії лунає молитовне прохання за мир, спокій та збереження цілісності Богом дарованої нам Держави.
Було зазначено, що офіцерів і солдатів чекають вдома батьки, сім’ї та рідні здоровими та Богом хранимими. В свою чергу полковник Клименко та офіцери подякували духовенству за духовну опіку та підтримку наших братів у складний для Вітчизни час.