Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Благочинний Деснянського благочиння обговорив питання співпраці з комунальними и силовими структурами під час Пасхальних свят

16 квітня в Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася зустріч священнослужителів Деснянського благочиння на чолі з благочинним протоієреєм Димитрієм Григораком з керівниками комунальних служб району. Зустріч очолив керівник апарату Деснянської РДА Сергій Карман.
На зустрічі вирішувалися питання про залучення комунальних служб для проведення святкових богослужінь Воскресіння Христового та поминальних днів на кладовищах району.
Протоієрей Димитрій попросив керівників комунальних служб забезпечити біля храмів та кладовищ району охорону громадського порядку з залученням працівників пожежної частини, чергування працівників ДАІ під час проведення святкових богослужінь на дорогах, медичних працівників, здійснити перевірку стану благоустрою територій та доріг, прилеглих до храмів. Отець благочинний виказав надію на допомогу цих служб під час великих свят.