Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕКСАНДРІЯ. Проводився районний етап олімпіади «Юні знавці Біблії»

10 лютого з благословення Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, в смт. Петрове Петрівського благочиння на базі комунального закладу «Петрівського навчально – виховного комплексу «загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів — гімназії» за підтримки Відділу освіти Петрівської РДА проводився районний етап олімпіади «Юні знавці Біблії».
До участі в олімпіаді «Юні знавці Біблії» були запрошені діти району. Це учні 3-11 класів загальноосвітніх шкіл, переможці шкільних олімпіад, які вивчають предмети духовно-морального спрямування: «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі».
Перед початком олімпіади була проведена спільна молитва. Голова журі священик о. Михайло Царук, вчитель християнської етики, привітав учасників з початком олімпіади та побажав присутнім успіхів та Божої мудрості.
Метою олімпіади є підвищення інтересу школярів до Біблії; виховання духовно-багатої, національно-свідомої особистості; залучення школярів до вивчення курсів духовно-морального спрямування.